Advertisement

Boudewijn De Groot Verdronken Vlinder - bol.com | Het Beste Van Boudewijn De Groot, Boudewijn de ... - G d c g om te leven hoef ik echt geen vlinder meer te zijn.

Boudewijn De Groot Verdronken Vlinder - bol.com | Het Beste Van Boudewijn De Groot, Boudewijn de ... - G d c g om te leven hoef ik echt geen vlinder meer te zijn.. Em cwil ik sterven op het water, maar dat is een zorg van later. C d g om een vlinder die verdronken is in mei. Zo te sterven op het water met je vleugels van papier zomaar drijven, na als een vlinder die toch vliegen kan tot in de blauwe lucht als een vlinder altijd vrij en voor het leven op de vlucht wil ik sterven op het water maar. We go to a concert again on march 26. Lied:verdronken vlinder van boudewijn de grootfoto's van de rivier en bossen zijn genomen door mij in slovenië, in de omgeving van bled.

Moeten sterven laat ik niet mijn vreugd bederven ik kan zonder vliegen leven wat zou ik nog langer geven om een vlinder die verdronken is in mij om te leven hoef ik echt geen vlinder meer te zijn. Am f met je kleuren die vervagen zonder zoeken, zonder vragen, g7 g eindelijk voor altijd. C d g om een vlinder die verdronken is in mei. Boudewijn de groot lyrics provided by songlyrics.com. Related for verdronken vlinder chords.

Boudewijn de Groot - Verdronken Vlinder (1970) SUPERSTEREO ...
Boudewijn de Groot - Verdronken Vlinder (1970) SUPERSTEREO ... from i.ytimg.com
Related for verdronken vlinder chords. 13,857 views, added to favorites 1,042 times. We go to a concert again on march 26. Zo te sterven op het watr met je vleugels van papier zomaar drijven, na het vliegen in de wolken lig je hier met je kleuren die om te leven dacht ik je zou een vlinder moeten zijn om te vliegen heel ver weg van alle leven alle pijn maar ik heb niet langer hinder van jaloersheid op. Onder ons / verdronken vlinder ‎ (7, single, mono). Alderliefste ramses shaffy liesbeth list laat me vivre. Zo te sterven op het water met je vleugels van papier zomaar drijven, na als een vlinder die toch vliegen kan tot in de blauwe lucht als een vlinder altijd vrij en voor het leven op de vlucht wil ik sterven op het water maar. Cover of boudewijn de groot's verdronken vlinder.

Boudewijn de groot vrienden van vroeger.

We go to a concert again on march 26. C d g om een vlinder die verdronken is in mei. C f g c zo te sterven op het water met je vleugels van papier. Alderliefste ramses shaffy liesbeth list laat me vivre. Frank boudewijn de groot (dutch pronunciation: G d c g om te leven hoef ik echt geen vlinder meer te zijn. Cover of boudewijn de groot's verdronken vlinder. Boudewijn de groot was born in wartime occupied dutch east indies in 1944 in a japanese concentration camp close to batavia. Mensen om me heen chords. Умереть на воде своими бумажными крыльями. F g c zo maar drijven na het vliegen in de wolken drijf je hier. Zo te sterven op het water met je vleugels van papier. Zo te sterven op het water met je vleugels van papier zomaar drijven, na als een vlinder die toch vliegen kan tot in de blauwe lucht als een vlinder altijd vrij en voor het leven op de vlucht wil ik sterven op het water maar.

F g c zo maar drijven na het vliegen in de wolken drijf je hier. Cover of boudewijn de groot's verdronken vlinder. Умереть на воде своими бумажными крыльями. C f g c zo te sterven op het water met je vleugels van papier. Boudewijn de groot was born in wartime occupied dutch east indies in 1944 in a japanese concentration camp close to batavia.

Boudewijn De Groot ‎- Het Beste Van Boudewijn De Groot ...
Boudewijn De Groot ‎- Het Beste Van Boudewijn De Groot ... from i.ytimg.com
Frank boudewijn de groot (dutch pronunciation: 2011 on my 70th brithday. Zo te sterven op het watr met je vleugels van papier zomaar drijven, na het vliegen in de wolken lig je hier met je kleuren die om te leven dacht ik je zou een vlinder moeten zijn om te vliegen heel ver weg van alle leven alle pijn maar ik heb niet langer hinder van jaloersheid op. Zo te sterven op het water met je vleugels van papier zomaar drijven, na als een vlinder die toch vliegen kan tot in de blauwe lucht als een vlinder altijd vrij en voor het leven op de vlucht wil ik sterven op het water maar. 13,857 views, added to favorites 1,042 times. Em cwil ik sterven op het water, maar dat is een zorg van later. F g c zo maar drijven na het vliegen in de wolken drijf je hier. Dik wil nu als vlinder vliegen.

C d g om een vlinder die verdronken is in mei.

13,857 views, added to favorites 1,042 times. Herman van veen hilversum iii. Boudewijn de groot lyrics provided by songlyrics.com. Lied:verdronken vlinder van boudewijn de grootfoto's van de rivier en bossen zijn genomen door mij in slovenië, in de omgeving van bled. Cover of boudewijn de groot's verdronken vlinder. G d c g om te leven hoef ik echt geen vlinder meer te zijn. C f g c zo te sterven op het water met je vleugels van papier. Mensen om me heen chords. G c d gals een vlinder, altijd vrij en voor het leven op de vlucht. 2011 on my 70th brithday. Moeten sterven laat ik niet mijn vreugd bederven ik kan zonder vliegen leven wat zou ik nog langer geven om een vlinder die verdronken is in mij om te leven hoef ik echt geen vlinder meer te zijn. Frank boudewijn de groot (dutch pronunciation: Умереть на воде своими бумажными крыльями.

G em ik kan zonder vliegen leven, wat zal ik nog langer geven. Boudewijn de groot jimmy met tekst. G c d gals een vlinder, altijd vrij en voor het leven op de vlucht. Zo te sterven op het watr met je vleugels van papier zomaar drijven, na het vliegen in de wolken lig je hier met je kleuren die om te leven dacht ik je zou een vlinder moeten zijn om te vliegen heel ver weg van alle leven alle pijn maar ik heb niet langer hinder van jaloersheid op. Zo te sterven op het water met je vleugels van papier.

Boudewijn de Groot Concert 1981 - YouTube
Boudewijn de Groot Concert 1981 - YouTube from i.ytimg.com
Cover of boudewijn de groot's verdronken vlinder. Alderliefste ramses shaffy liesbeth list laat me vivre. Frank boudewijn de groot (dutch pronunciation: Related for verdronken vlinder chords. C f g c zo te sterven op het water met je vleugels van papier. G c d gals een vlinder, altijd vrij en voor het leven op de vlucht. C d g om een vlinder die verdronken is in mei. Lied:verdronken vlinder van boudewijn de grootfoto's van de rivier en bossen zijn genomen door mij in slovenië, in de omgeving van bled.

2011 on my 70th brithday.

Alderliefste ramses shaffy liesbeth list laat me vivre. Herman van veen hilversum iii. Boudewijn de groot lyrics provided by songlyrics.com. Zo te sterven op het water met je vleugels van papier. Умереть на воде своими бумажными крыльями. C f g c zo te sterven op het water met je vleugels van papier. Em cwil ik sterven op het water, maar dat is een zorg van later. G em ik kan zonder vliegen leven, wat zal ik nog langer geven. Boudewijn de groot — verdronken vlinder. C f g c zo te sterven op het water met je vleugels van papier. F g c zo maar drijven na het vliegen in de wolken drijf je hier. Boudewijn de groot was born in wartime occupied dutch east indies in 1944 in a japanese concentration camp close to batavia. Boudewijn de groot jimmy met tekst.

C f g c zo te sterven op het water met je vleugels van papier boudewijn de groot. Het water met je vleugels van papier als een vlinder die toch vliegen kan tot in de blauwe lucht als een vlinder altijd vrij en voor het leven op de vlucht wil ik sterven op het water maar dat is een zorg van later ik wil nu als vlinder.

Posting Komentar

0 Komentar